Back to All Events

Plantebyttemarked

  • Nabolagshager Schweigaards gate 34 Oslo, Oslo Norway (map)

Har du sådd for mange tomater og ønsker deg urter, fikk du aldri somlet deg til å så chili men har ekstra jordbærplanter, eller ønsker du å bytte bort sette-jordskokk med noen spiselige blomster? Velkommen til plantebyttemarked med fokus på sommerhalvårets spiselige grøder. 

Vi gjør som på stiklings- og frøbyttemarkedet; - du tar med deg planter og bytter hver inn i et lodd hos oss, og med dette loddet kan du kjøpe andre planter. Dette er altså ren, pengeløs, bytteøkonomi hvor ditt overskudd forvandles til større rikdom! 

Selv om fokuset er på spiselige planter, er du selvfølgelig velkommen til å dele sommerblomster, inneplanter osv. Uansett hva du tar med deg er det viktig at det er én plante pr potte (eller hva du nå enn har den i, på dette plantebyttemarked har vi sett småplanter i alt fra brukte leverposteibokser til tomme doruller), og at den er tydelig merket med hva det er for noe.

Earlier Event: April 28
Dyrk nabolaget!